Фото: Се ожени пејачот Ламбе Алабаковски

Loading...

Се ожени поп-пејачот Ламбе Алабаковски.Во битолскиот ресторан Вавилон, поп пејачот Ламбе Алабаковски ја круниса љубовта со неговата партнерка Магдалена Јовчевска, сега веќе негова сопруга и животна сопатничка.
Повеќе на следниот ЛИНКВо битолскиот ресторан Вавилон, поп пејачот Ламбе Алабаковски ја круниса љубовта со неговата партнерка Магдалена Јовче

loading...
Loading...