Фото: Се појави фотографија од која Рада Манојловиќ се срами!

Loading...

Кога ќе се спомене нејзиното име, дискотеките и клубовите „крцаат“ од луѓе…Нејзините настапи секогаш долго се паметат и долго се зборува за нив…Сепак, од време на време се појавува по некоја фотка во јавноста која познатите личности ја имаат од минатото, на која тие се во поинакво светло. Така е и со Рада. Имено на Фејсбук се појави фотка на која можете да ја видите Рада од дамнешната 1994.
Станува збор за манифестација на која Рада освоила прво место за рецитирање. 
Погледнете:

 Сепак, од време на време се појавува по некоја фотка во јавноста која познатите личности ја имаат од минатото, на која тие се во поинакво светло. Т

loading...
Loading...