Фото: Се појави мачка со две нозе

Loading...

На Гугл се појави слика која предизвика збунетост и безброј коментари за мистериозно суштество или некој научен ескепримент. 
Станува збор за слика на која се гледа половина мачка односно мачка со две нозе. 
 Мистериозната мачка нема уши и има само две нозе иопашка, а е фатена од Гугл Стритвју на улица во Отава, Канада.
Како и да е, Гугл ја разреши мистеријата и сега мачката се појавува целосно.
Исто така поради голем интерес беа најдени и нејзините сопственици кои открија дека нивното милениче се вика Томбелина.

На Гугл се појави слика која предизвика збунетост и безброј коментари за мистериозно суштество или некој научен ескепр

loading...
Loading...