ФОТО: Се појави на улица и ГИ ЗГРОЗИ минувачите!

Луѓето беа навистина изненадени што ги виделе актерот во вакво издание. Единствата работа кој им паѓаше на ум е прашањето: „Зошто?“.Познатиот актер Мики Рурк реши да се прошета во лежерно издание.
Но, иако беше соодветно „маскиран“ за да помине незабележано, неговиот долен дел од облеката не можеше, а да не го направи мета на озборувања…

Дали баш му беше потребно да ги облече овие флуоресцентни тренерки?
Познатиот актер Мики Рурк реши да се прошета во лежерно издание.
Но, иако беше соодветно „маскиран“ за да помине незабележано,

Пронајдете не на следниве мрежи: