Фото: Се појави уште една млада Босанка прогласена за најубава во светот!

Loading...

Младата Босанка Армина Нина Крго од Бања Лука ја освоила титулата за најубава девојка на престижното натпреварување “World’s Perfect Mis

loading...
Loading...