Фото: Се породи Хурем-на свет дојде малата Султанка!

Loading...

Мерием Узерли се породи вчера на 10 февруари.Таа сама ја сподели оваа убава вест на социјалните мрежи притоа објави фотографија од рачињата на својата ќеркичка.
„Добредојде на овој свет, моја најмила ЛАРА УЗЕРЛИ (10.02.2014). Благодарна сум му на Господ што те прати кај мене и што здрава дојде на овој свет. Благодарна сум му на Севишниот што имав сила да те заштитам од самиот почеток, ти си жива – Тоа е најубавиот подарок.
И благодарам на мојата пријателка Ана која беше со мене за време на породувањето, а благодарна сум и на целата моја фамилија, на сите пријатели и секако на сите вас кои секогаш ми праќавте позитивни мисли и љубов. Ви благодарам на сите!!!“
Таа сама ја сподели оваа убава вест на социјалните мрежи притоа објави фотографија од рачињата на својата ќеркичка.
„Добредојде на ов

loading...
Loading...