Фото: Се породила во подрум, ја изгризала папочната врвца па го оставила бебето!

Loading...

Бебе е пронајдено во ходник од зграда во Лукавац кај Тузла. Имено, девочето било пронајдено од момче и девојка ко

loading...
Loading...