ФОТО: Се пробудила со страшни модринки, а лекарите ја шокирале со информацијата

Loading...

Деновите не минувале.37-годишната Теа Вилсон од Велика Британија едно утро се разбудила со виолетови и жолти флеки по целото тело. Никогаш немала проблем со нешто слично. Тие не се повлекувале, па затоа одлучила да оди на преглед.
Кога лекарите и соопштиле дека има одреден вид на леукемија, Теа останала шокирана. Во моментов е пратена во болница која е специјализирана за леукемија, и каде почнала со интензивна хемотерапија.

Денес, шест месеци подоцна, Теа успеа да се излечи од оваа кобна болест и оди на рехабилитација. Во знак на благодарност почнала да собира пари и да ги донира во болницата која открила дека има леукемија. За среќа, добила правилна и навремена терапија, и успеале да ја излечат.
37-годишната Теа Вилсон од Велика Британија едно утро се разбудила со виолетови и жолти флеки по целото тело. Никогаш немала проблем со нешто сличн

loading...