Фото: Се пролеа крв за Влатко Илиевски!

Loading...

На Танц со ѕвездите падна крв.
 Поп пејачот Влатко Илиевски објави фотографија на Фејсбук од неговата партнерка за танц Марина каде таа е повредена. 
Во коментар на сликата Влатко напиша:
„Падна крв ама имаме и втора проба“

Знаеме дека Влатко Илиевски ги крши женските срца, но русокосиот пејач почна да крши и нозе… :)Поп пејачот Влатко Илиевски објави фотографија на Фејсбук од неговата партнерка за танц Марина каде таа е повредена. 
Во коментар на с

loading...
Loading...