Фото: Сека и Карлеуша повторно „завојуваа“ на Твитер!

Loading...

„Мене најмногу ме интригира оваа деформирана флаша кечап!, Жал ми е кога некој има безуспешен концерт, бидеќи се што прави паѓа во вода.Не е лесно да се дава максимум а вака да му се враќа“- ова се само некои од коментарите кои ги разменувале во текот на денот Сека и Карлеуша.
Откако пејачката Сека Алексиќ се пофалила со своите стомачни на Инстаграм, „армијата на Карлеуша“ тргнала во напад за изгледот и килограмите на оваа пејачка, со бројни негативни коментари…

По некое време Карлеуша не можела да издржи и им се придружила. Така започнала вистинска „војна“ помеѓу нив две.Не е лесно да се дава максимум а вака да му се враќа“- ова се само некои од коментарите кои ги разменувале во текот на денот Сека и Карлеуша.

loading...
Loading...