Фото: Сека ја скрати косата и стана русокоса

Loading...

Српската фолк пејачка Сека Алексиќ го промени имиџот.Попларната фолк пејачка Сека Алексиќ ја скрати косата и стана русокоса. Новиот имиџ на фолкерката е во стилот на Ријана од 2009 година.
Ви се допаѓа ли ваквиот изглед на Сека?Попларната фолк пејачка Сека Алексиќ ја скрати косата и стана русокоса. Новиот имиџ на фолкерката е во стилот на Ријан

loading...
Loading...