Фото: Шеќеринска се пожали од гласниот митинг на ВМРО – не можела да си го заспие детето

Loading...

Радмила Шеќеринска на својот фејсбук профил се пожали дека митингот на владеачката партија ВМРО-ДПМНЕ кој се одржа во Карпош бил премногу гласен и траел до доцна. 
Радмила Шеќеринска на својот фејсбук профил се пожали дека митингот на владеачката партија ВМРО-ДПМНЕ кој се одржа во

loading...