ФОТО: Секоја би сакала да изгледа вака и секој би ја посакал!

Loading...

Ова е Алекс Џерард, сопругата на англискиот фудбалер Стивен Џерард. Таа е мајка на три ќерки, но кога ќе се појави на плажа сеуште ги воодушевува с

loading...
Loading...