Фото: Секси Милица, за ладните денови кои ни претстојат!

Loading...

Рај за машките очи!Младата пејачка Милица Павловиќ важи за една од најатрактивните пејачки на естрадата, а фотографиите кои се појавија на Фејсбук потврдуваат и зошто е тоа така.
Ѕвездата од “Zvezde Granda“ само во костум за капење гоистакна својот атрактивен изглед, па веруваме дека оваа фотографија ќе згрее многу нејзини машки фанови во текот на зимата.

Младата пејачка Милица Павловиќ важи за една од најатрактивните пејачки на естрадата, а фотографиите кои се појавија на Фејсбук потврдуваат и зошто

loading...
Loading...