Фото: СЕКСИ РОЗГА – Погледнете како ви ја честита Новата година

Loading...

Вељко и Анастасија Ражнатовиќ избегаа од белградската врева и отидоа на Копаоник, каде Новата година ја дочекаа во клубот Александар.Опкружени со пријателите, моментално најпопуларните брат и сестра во Србија, влегоа во 2015 година, онака како што ја поминаа и 2014 – весело.
За разлика од мајка им која новогодишната ноќ ја помина работно, младите Ражнатовиќ славеле до раните утрински часови.
На Анастасија друштво и правеше момчето Костадин Терзиќ, во чија прегратка ја дочека Новата година, облечена во елегантен црн фустан од чипка.
Братот и сестрата ја почестија јавноста која ги прати во чекор, со неколку фотографии на социјалните мрежи. 
ЧИПКА И ЛУДИЛО: Погледнете како децата на Цеца, ја дочекаа Новата годинаОпкружени со пријателите, моментално најпопуларните брат и сестра во Србија, влегоа во 2015 година, онака како што ја поминаа и 2014 – весело

loading...
Loading...