Фото: Секси русокоса или неодолива бринета? Како повеќе ви се допаѓа Маријана Станојковска?!

Loading...

Веруваме дека и на вас ќе ви биде тешко да се одлучите како Маријана изгледа поубаво!Лото девојката Маријана Станојковска постави фотографија на социјалните мрежи во две сосема различни изданија.
„Русокоса и бринета?“ – напиша таа во описот на фотографијата, а подолу во коментарите фановите се изјаснија каква повеќе сакаат да ја гледаат.
Иако мислењата се скоро поделени, веруваме дека и на вас ќе ви биде тешко да се одлучите како Маријана изгледа поубаво!
Погледнете на следната страна:

 
Лото девојката Маријана Станојковска постави фотографија на социјалните мрежи во две сосема различни изданија.
„Русокоса и бринета?&l

loading...
Loading...