Фото: Сексипилната Сораја има нов дечко?

Loading...

Старлетата Сораја Вучелиќ „во провод“ со својот нов дечко.Минимално облечена, со градите кои и „ѕиркале“ под длабокото деколте, Сораја разменувала нежности со своето момче пред присутните гости. Држејќи се за рака, во раните утрински часови, го напшуштиле заедно локалот. Како што дознавме момчето од фотографијата е новиот избраник на Сораја, со кој е во врска веќе месец дена, меѓутоа старлетата не сакала да го открие неговото име!
„Незнам зошто на некого би му било интересно како се вика тој со кого сум. Тој не е јавна личност, такада нема никаква потреба неговото име да се шири низ новините- кажува Сораја!Минимално облечена, со градите кои и „ѕиркале“ под длабокото деколте, Сораја разменувала нежности со своето момче пред присутните гости

loading...
Loading...