ФОТО: Семејството на лидер на политичка партија се подготвува за иселување!

Loading...

Ова се интернационални изводи од матична книга на родените, кои се користат за добивање на иселеничка виза.Братот на лидерот на една политичка партија В.З. и неговата сопруга С.З. се готват да пребегнат во друга држава и да ја напуштат Македонија.
Очигледно знаат дека нивната партија е пред тежок пораз и тие се спремаат за напуштање на државата. Дополнително В.З. беше посочуван како човек кој брат му – лидер на политичката партија – го посочува за главен собирач на поткупот кој се исплаќа за матни зделки што можеше да се види и од видеото каде градоначалник на една општина бара поткуп од 200 илјади евра.

 
Тие се спремале да се иселат во некоја западноевропска земја, веројатно Швајцарија.
Ова значи дека семејството на лидерот на политичката партија и градоначалник на една македонска општина е свесно дека партијата на која ѝ припаѓа ја очекува тежок пораз.
Братот на лидерот на една политичка партија В.З. и неговата сопруга С.З. се готват да пребегнат во друга држава и да ја напуштат Македонија.

loading...