Фото: Сендвичите од Мекдоналдс може да ве забременат со тројка!

Loading...

Триесет и четири годишната Лора Диксон и нејзиниот сопруг цели десет години се обидувале да имаат деца, но тоа никако не им одело од рака, се додека таа не почнала да јаде сендвичи од Мекдоналдс.Триесет и четири годишната Лора Диксон и нејзиниот сопруг цели десет години се обидувале да имаат деца, но тоа никако не им одело од рака, се додека таа не почнала да јаде сендвичи од Мекдоналдс.
Лора цел живот била вегетаријанка и воопшто не јадела месо, но докторите ја предупредиле дека тоа е опасно и и пречи во зачнувањето.
Откако таа имала две неуспешни ин-витра и два спонтани абортуси, Лора решила да ја смени исхраната и да почне да јаде месо трипати на ден.
Повеќе на ТЗМ.МКТриесет и четири годишната Лора Диксон и нејзиниот сопруг цели десет години се обидувале да имаат деца, но тоа никако

loading...
Loading...