Фото: Сепак го немаат лекот за се – „Докторите“ отидоа на доктор!

Loading...

Дури ни Докторите не останаа имуни на грипот. Иако Кристина постојано велидека тие се лек за секоја болка,  сепак епидемијата не ги поштеди единствените нејзини кандидати.Дури ни Докторите не останаа имуни на грипот. Иако Кристина постојано велидека тие се лек за секоја болка,  сепак епидемијата не ги поштеди единствените нејзини кандидати.

И покрај болеста, сепак расположението кај овие момци е на високо ниво. Тие и од болничката постела шират позитивна енергија, па Марко Балабановиќ во итната служба се послужил со докторски слушалки наместо микрофон.

Докторот сакаше да ме прегледа, а јас му ги земав слушалките и малку му запеав, иако немам сила, вели тој.
И останатите членови на групата се лечат. Нашиот штипјанец Урош Туркулов објави фотографија каде јаде супа и пие чај.
Им посакуваме брзо опоравување.Дури ни Докторите не останаа имуни на грипот. Иако Кристина постојано велидека тие се лек за секоја болка,  сепак епидемијата не ги поштеди ед

loading...
Loading...