Фото: Серена Вилијамс се пофали со своите секси облини!

Loading...

Серена Вилијамс неодамна изјавила дека се чувствува горда на своите облини, а сега се пофали со нив и пред целиот свет.Мора да признаеме, изгледа неверојатно.
Погледнете ја наредната фотографија и споделете го вашето мислење со нас…:)

Мора да признаеме, изгледа неверојатно.
Погледнете ја наредната фотографија и споделете го вашето мислење со нас…:)

loading...
Loading...