Фото: СЕСТРАТА на Милица Тодоровиќ ја стави „во сенка“ пејачката

Loading...

Сексипилната српска пејачка Милица Тодоровиќ, пред извесно време одржа концерт во Скопје во арената Борис Трајковски, а таа во Скопје не беше сама.Сексипилната српска пејачка Милица Тодоровиќ, пред извесно време одржа концерт во Скопје во арената Борис Трајковски, а таа во Скопје не беше сама.
Со неа ја поведе и својата помлада сестра која е вистинска убавица и многумина рекоа дека ја зесени дури и нејзината популарна сестра пејачка.
Погледнете на следната страна:

Сексипилната српска пејачка Милица Тодоровиќ, пред извесно време одржа концерт во Скопје во арената Борис Трајковски, а таа во Скопје не беше

loading...
Loading...