Фото: Сестрите Беквалац СЕ СОБЛЕКОА на Ибица

Loading...

Наташа Беквалац се одмора на Ибица, а друштво и прави нејзината сестра Кристина и нејзини блиски пријателки.Наташа Беквалац се одмора на Ибица, а друштво и прави нејзината сестра Кристина и нејзини блиски пријателки.
Една од причините зошто Беквалац ја одбрала Ибица е поради тоа што таму може да одмори без папараци, но сепак таа одлучи да објави фотографии на социјалните мрежи и да покаже колку ужива.
Погледнете на следната страна:

 

Наташа Беквалац се одмора на Ибица, а друштво и прави нејзината сестра Кристина и нејзини блиски пријателки.
Една од причините зошто Беквал

loading...