Фото: Сестрите Кардашијан сакаат „да им дува промаја“ додека шетаат…

Loading...

Сестрите Ким Кардашијан одвлекуваат внимание каде и да се појават а овој пат тие предизвикуваа со „необичен“ стајлинг.
Ким носе

loading...
Loading...