Фото: Севе се обиде да го изигра Милан Поповиќ!

Loading...

Тврдењата дека адвокатот Сања Турлаков изнесени во вчерашниот број на „Блиц”, никогаш немала полномошно од Милан Поповиќ се невистинити. Српски „Блиц“ ги има на увид документите на кои јасно се гледа дека таа е полномошник на Милан Поповиќ.Тврдењата дека адвокатот Сања Турлаков изнесени во вчерашниот број на „Блиц”, никогаш немала полномошно од Милан Поповиќ се невистинити. Српски „Блиц“ ги има на увид документите на кои јасно се гледа дека таа е полномошник на Милан Поповиќ.
Во еден разговор објавен во „Блиц” на 14.08 2013 година стои дека таа не и давала совети на Северина, како и информации за имотот на Поповиќ, нагласувајќи дека никогаш не давала на никој такви информации, што исто така не е вистина.
Повеќе на ТЗМ.МКТврдењата дека адвокатот Сања Турлаков изнесени во вчерашниот број на „Блиц”, никогаш немала полномошно од

loading...
Loading...