Фото: Северина гола за борба против рак на дојка

Loading...

Хрватската пејачка Северина, реши да ја подржи кампањата за „darujemo ruzicast zivot“ или „Подаруваме розев живот“ која во текот на месец март ќе биде презентирана во Хрватска. Кампањата е во соработка со европската коалиција за борба против рак на дојката и има за цел да ја крене свеста кај хрватите за опасноста од оваа болест. Меѓу другите познати ѕвезди кои се фотографираа за овој хуманитарен проект е и мега ѕвездата Северина чија фотографија за кампањата осамна денес на нејзиниот фејсбук профил. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Хрватската пејачка Северина, реши да ја подржи кампањата за „darujemo ruzicast zivot“ или „Подарувам

loading...