Фото: Силвестер Сталоне низ годините

Loading...

Како се менуваше Силвестер Сталоне низ годините…Трансформацијата на актерот кој сите го паметат по серијалите Роки и Рамбо, почнувајќи од 1976 па се до 2013…
Вака изгледа Сталоне низ годините!Трансформацијата на актерот кој сите го паметат по серијалите Роки и Рамбо, почнувајќи од 1976 па се до 2013…

loading...
Loading...