Фото: Симпатична порака со која една сиромашна студентка моли да не и ја кренат колата со пајак

Loading...

Оваа кутра студентка пронашла иновативен начин за да ги замоли од пајак службата да не и ја кренат колата.
Сигурно сте се нашле во ситуација кога сте ја оставиле колата на место каде шт не треба да се паркирате и каде постои можност вашата кола д абиде подигната од пајка службата.
Истото се случило и со оваа девојка, па таа на својот автомобил остави интересна порака. Погледнете ја пораката во продолжение.
Оваа кутра студентка пронашла иновативен начин за да ги замоли од пајак службата да не и ја кренат колата.

loading...