Фото: Шин му се заканува на Качер: Ќе завршиш во болница, јас сум крал, ти позер!

Loading...

Актерот продолжува со заканите кон Ештон, кој го замени во „Два и пол мажи“.Актерот Чарли Шин продолжува да се заканува преку Твитер на Ештон Качер.
Имено, откако му кажа дека ќе заврши во болница, сега го етикетира како позер.

Тој на својот Твитер профил објавил фотографии на кои стои податок дека гледаноста на серијата „Два и пол мажи“ константно паѓа по неговото напуштање.

Тој постојано објавува статуси и фотографии за да потврди дека и понатаму е подобар актер од него. 
Актерот Чарли Шин продолжува да се заканува преку Твитер на Ештон Качер.
Имено, откако му кажа дека ќе заврши во болница, сега го етикетира

loading...
Loading...