Фото: Синди топлес ужива на плажа со момчето Урош!

Парот заминал на летување во Грција каде целосно се препуштиле на уживањето.Ивана Стаменковиќ Синди и нејзиниот дечко, каскадерот Урош Чертиќ отишле на заслужен одмор во Грција.
Тие целосно се опуштиле, што докажува и покажува фотографијата која Урош ја постави на својот Фејсбук профил. На фотографијата се гушнати, Урош ја бакнува Синди во глава, додека таа ужива и тоа топлес.
Фотографијата може да ја погледнете на TZM.MK
 Ивана Стаменковиќ Синди и нејзиниот дечко, каскадерот Урош Чертиќ отишле на заслужен одмор во Грција.

Пронајдете не на следниве мрежи: