Фото: Синот на Брена во кревет со Ријана?

Loading...

Виктор Живоиновиќ синот на Лепа Брена на социјалната мрежа „Инстаграм“ сподели фотографија со полуголо женско тело со интересна тетоважа, која е идентична на онаа на популарната пејачка Ријана.Виктор кој веќе со години живее во САД, не го напиша името на девојката која се најде во неговиот кревет, но тетоважата е идентична на онаа на Ријана.

Веројатноста дека пејачката завршила во кревет со 15- годишниот Виктор се разбира е многу мала, но сигурни сме дека се работи за некоја голема нејзина обожавателка која ја има истата тетоважа.Виктор кој веќе со години живее во САД, не го напиша името на девојката која се најде во неговиот кревет, но тетоважата е идентична на онаа на Рија

loading...
Loading...