Фото: Синот на Цеца е вистински ЃАВОЛ: Ја „изеде“ девојката!

Loading...

Синот на Цеца покажа дека знае да биде вистински ѓавол на моменти. Оваа фотографија е доказ за тоа!Вељко Ражнатовиќ деновиве уживаше на Копаоник со друштвото и девојката Аника Ѓуришиќ. Тој покажа дека во врвот на страста сака и да гризе.
Парот ја пречека таму Новата Година, а на паузите од скијање секоја пригода ја користеа да покажат колку се сакаат.
Синот на Цеца покажа дека знае да биде вистински ѓавол на моменти. Оваа фотографија е доказ за тоа!

На следниот ЛИНК погледнете што и порача Цеца на СНАШКАТА: Мала допирај се само не….Вељко Ражнатовиќ деновиве уживаше на Копаоник со друштвото и девојката Аника Ѓуришиќ. Тој покажа дека во врвот на страста сака и да гризе.

loading...
Loading...