Фото: Сите ги сликаа палците а Лила ги сликаше своите прекрасни…

Loading...

Лила реши да се пошегува малку на сметката на сите денеска. Така, додека цела FB мрежа е преплавена од фотографии на палци и се води жестока дебата околу тоа дали мастилото кое што се користеше овие избори навистина трае 24 часа или пак веднаш се брише, таа реши да ги сликне своите…

 
Прекрасни нозе…
Така, додека цела FB мрежа е преплавена од фотографии на палци и се води жестока дебата околу тоа дали мастилото кое што се користеше овие изб

loading...
Loading...