Фото: Сите интересни фотографии, пред и по свадбата на Џорџ Клуни во Венеција

Џорџ Клуни официјално ги остави зад себе ергенските денови. 53-годишниот актер се ожени за Амал Аламудин, а веста за свадбата беше потврдена о

Пронајдете не на следниве мрежи: