ФОТО: Сите се вртат по Карлеуша кога вежба. Нормално кога нешто ѕирка

Loading...

Во последните десетина дена, Јелена Карлеуша заедно со ќеркичките Атина и Ника се наоѓаат во Анкара, каде што се во посета на нејзиниот сопруг Душк

loading...
Loading...