Фото: Скопјанец ја бара згодната девојка за да му ги врати позајмените 200 денари

Скопјанец ја бара згодната девојка за да му ги врати позајмените 200 денари.Ова момче и позајмило 200 денари на една згодна девојка, но очигледно набрзо зажалил за тоа. Па, сега јавно се обидува да ја пронајде со цел да му ги врати 200-те денари кои тој и ги позајмил. Тој преку Фејсбук се обидува да ја најде.
Погледнете за што се работи.
Фото:kurir.mkОва момче и позајмило 200 денари на една згодна девојка, но очигледно набрзо зажалил за тоа. Па, сега јавно се обидува да ја пронајде со цел да му

Пронајдете не на следниве мрежи: