Фото: Скопјани фатени на дело – паркираат кај ќе им текне!

Loading...

Скопјани се фатени на дело – паркираат кај ќе стигнат и каде ќе најдат место за паркинг кое не се плаќа. 
Дали плаќањето паркинг им е

loading...
Loading...