Фото: Скопска паркинг пресметка – Ќе сака ли пак да се паркира тука?

Loading...

Со гребаници на автомобилот завршил овој скопјанец, откако најверојатно го паркирал некаде каде што некој друг сметал дека не требало.Со гребаници на автомобилот завршил овој скопјанец, откако најверојатно го паркирал некаде каде што некој друг сметал дека не требало.
Овие фотографии ги испрати читател до редакцијата на Пресс24 , и вели дека ги направил во Аеродром кај слаткарницата Палма, каде како што вели овој Сеат, бил прописно паркиран.

Сомнежите се дека претходно, автомобилот се паркирал на некое „лошо“ место.
Како и да е, штетата е огромна.
Фото: Пресс24Со гребаници на автомобилот завршил овој скопјанец, откако најверојатно го паркирал некаде каде што некој друг сметал дека не требало.
Овие

loading...
Loading...