Фото: Славеничкото селфи на Вардарци во Хамбург!

Победата е заслужена, сега е на ред славење!Еве како прославуваат Вардарци за својата победа!Еве како прославуваат Вардарци за својата победа!

Пронајдете не на следниве мрежи: