ФОТО: Славни личности кои имаат исти црти на лицето

Обично не обрнуваме многу внимание на овие работи, но кога подобро ќе се задлабочиме, испаѓа дека некои славни личности имаат исти црти на лицето.Кој би рекол дека Џенифер Лоренс и Хелен Мирен си наликуваат?
Ова ќе ве натера да се запрашате уште колку луѓе на планетата ги имаат истите црти на лицето како вашите. Погледнете ги фотографиите кои ги покажуваат сличностите помеѓу овие славни личности!
1. Хит Леџер и Џејсон Гордон Левит

2. Хелен Мирен и Џенифер Лоренс

3. Илајџа Вуд и Миша Бартон

4. Кејти Пери и Зои Дешанел

5. Рајан Гослинг и Ранбир Капур

6. Скарлет Јохансон и Кристофер Вокен

7. Хавиер Бардем и Џефри Дин Морган
Кој би рекол дека Џенифер Лоренс и Хелен Мирен си наликуваат?
Ова ќе ве натера да се запрашате уште колку луѓе на планетата ги имаат истите

Пронајдете не на следниве мрежи: