Фото: Случајно или не македонските актери налукуваат на турските актери од серијата Езел!

Турски серии последните две години едноставно ги преплавија нашите телевизии. 
Од нив 90 отсто се синхронизирани на македонски јазик з

Пронајдете не на следниве мрежи: