Фото: Сметка за струја од 1938 година

Loading...

Некогаш, сè било многу поедноставно од денесИ додека граѓаните се мачат да ги разберат новите сметки за струја, деновиве по социјалните мрежи се појави копија од сметка за струја од 1938 година.
Во оваа стара сметка за струја од Србија покрај потрошувачката и износот што треба да се плати, содржи и дел во кој се објаснети ситуации во случај на миграција, оштетување на опремата, промени во инсталацијата како и плаќањата.И додека граѓаните се мачат да ги разберат новите сметки за струја, деновиве по социјалните мрежи се појави копија од сметка за струја од 1938 годи

loading...
Loading...