Фото: Снеже Велков најголемата поддршка на натпреварувачите од бекстејџот

Loading...

Снеже Велков е дел од тимот на Х фактор. 
Заедно со Ана и Уна таа е дел од водителскиот тим на ова мега популарно шоу. 
М

loading...
Loading...