Фото: Снимено убиство преку Google maps?!

Loading...

На фотографијата која е регистрирана од Google maps, се гледа дека станува збор за мртов човек кој лежи на мостот од некое езеро во Холандија. Некои луѓе кои ја виделе фотографијата сметаат дека не се рабооти за убиство туку за мртво куче или пак друго животно. 
Сепак, оние кои веруваат дека ова може навистина е убиство кое чека да биде решено, а случајно е фатено од Google, велат дека секогаш има некој кој не следи и гледа и никој во денешно време нема приватноост во животот. 
Сите тие сателити кои кружат околу Земјата, не ни дозволуваат да имаме приватност во нашиот живот. 
Фотографијава може е доказ за сето тоа. Што мислите станува збор за нерешено убиство или сепак само мртво животно?!Некои луѓе кои ја виделе фотографијата сметаат дека не се рабооти за убиство туку за мртво куче или пак друго животно. 
Сепак, оние ко

loading...
Loading...