Фото: Сноуден првпат виден во Москва!

Loading...

Едвард Сноуден еден од најбараните луѓе на планетата, кој ја откри аферата со шпионажата на САД е виден за првпат во Москва. На фотографијата која ја објави порталот Lifenews.ru, се гледа  Сноуден, а тоа го потврдува и неговиот адвокат, но ги отфрла тврдењата дека е фотографиран во Москва.
“Тој е на сликата, тоа е очигледно, но не можете да тврдите дека е фотографиран во Mосква и тоа поради неколку неубедливи факти“, вели Кучарена, адвокатот на Сноуден, и додава дека тој може слободно да се движи и дека има големо обезбедување.На фотографијата која ја објави порталот Lifenews.ru, се гледа  Сноуден, а тоа го потврдува и неговиот адвокат, но ги отфрла тврдења

loading...
Loading...