Фото: Со 41 година Кармен Електра на насловна страна на “ФХМ”

Loading...

Зарем би и дале 41 година на оваа прекрасна, заводлива жена?!Кармен Електра е наjвозрасната жена која се појавила на насловна страна на магазинот “ФХМ”. Таа на 41 година има прекрасно тело.
– Сега се чувствувам многу згодно. Помалку се нервирам околу мојата фигура за разлика од времето кога бев помлада. Го достигнав тој степен во мојата кариера кога веќе не морам да се грижам за ништо – вели Електра.Кармен Електра е наjвозрасната жена која се појавила на насловна страна на магазинот “ФХМ”. Таа на 41 година има прекрасно тело.
– Сега се

loading...
Loading...