Фото: СО КОГО СЕ ВАЛКА ВО КРЕВЕТ Карлеуша, додека нејзиниот сопруг е на пат?

Loading...

Музичката ѕвезда уште еднаш ја заинтригира јавноста со својата нова провокативна фотографија.Музичката ѕвезда уште еднаш ја заинтригира јавноста со својата нова провокативна фотографија.
Имено, Јелена Карлеуша позира сосема гола во кревет, покриена со бела прекривка, објаснувајќи дека животот на сопругите на фудбалерите иако делува совршено, сепак не е ни малку лесен.

– Животот на жените на професионалните спортисти. Спијам сама – напиша Јелена Карлеуша, додека местото на нејзиниот сопруг Душко Тошиќ, кој моментално е на службен пат го зазема плишаниот Мики Маус. Музичката ѕвезда уште еднаш ја заинтригира јавноста со својата нова провокативна фотографија.
Имено, Јелена Карлеуша позира сосема го

loading...
Loading...