Фото: Со него нема шега-Дали е ова најголемиот телохранител во светот?

Loading...

Додека позираше друштво и правеше нејзиниот телохранител. Имено Јоди Марш( 34) се пофали со својот телохранител. Искрено и има со што да се фали…

loading...
Loading...