ФОТО: Со прошетка во штикли се борат против насилството врз жените

Loading...

Група мажи од САД на навистина посебен начин сакале да ја кренат свеста за насилството врз жените. Тие пешачеа 1,5 километар со штикли на нозе

loading...
Loading...