Фото: Шокантни фотографии од собата на Мајкл Џексон пред неговата смрт!

Loading...

Неколку години по смртта на пејачот Мајкл Џексон, полицијата во Лос Анџелес ги објави фотографиите од куќата на почина

loading...
Loading...